Logó Titánlap

Kezdőlapnak Katalógusunk Belépés/Regisztráció
keresőikon
Google Bing Wikipédia tlink
kék háttérszínválasztó
szürke háttérszínválasztó
bordó háttérszínválasztó
drapp háttérszínválasztó

Jelentkezési űrlap


Kérjük, olvasd el figyelmesen az alábbiakat!

A titanlap.hu - tlink.hu - oldalain minőségi linkekkel és leírásokkal segítjük látogatóinkat - interneten szörfözőket -, hogy a világhálón gyorsan, rutinosan tájékozódhassanak egy igazán új, egyedülálló, interaktív linkgyűjtemény segítségével. Tehát a titanlap.hu egy-egy témát részletesen feldolgozó linkek gyűjteményéből álló oldalakból tevődik össze. Ezen oldalak karbantartását a tlink.hu szerkesztők látják el partneri együttműködésben. Feladatuk közé tartozik, hogy rendszeres (meghatározott időszakon belül) belépjenek adminisztrációs felületükre, s a beérkezett linkajánlásokat elbírálják, elolvassák az oldalukkal kapcsolatos hibajelentéseket, töröljék az inaktívvá vált linkeket; így érve el azt, hogy oldalaik minőségi, jól értelmezhető releváns linkeket és leírásokat tartalmazzanak, amelyek túlnyomó többsége magyar oldalakra mutat.

Természetesen a lehetőség előtted áll bármilyen témájú tlink.hu szerkesztésére, mi mégis javasoljuk azt, hogy olyan oldalt válassz, amely hobbidhoz, érdeklődési területedhez közel áll, azaz a témában otthon vagy. Azért, mert így jobban meg tudod ítélni, mely ajánlások azok, amelyek olyan tartalommal bírnak, melyek látogatóid számára értékes tartalmat, hírértéket és minőséget hordoznak ezáltal is erősítve oldalad specifikusságát, releváns linkjeid valóságtartalmát. Úgy gondoljuk, hogy egy linkgyűjteményt Te és mások is csak akkor keresik fel rendszeresen, ha tudod, hogy ott mindig minőségi, tartalmas, élő linkeket találsz. Nemde?

Aloldalad szerkesztését, karbantartását a lehető legegyszerűbb módon teheted meg a szerkesztői felületeden. A titanlap.hu - tlink.hu szerkesztőnek történő jelentkezésed után egy aldomain nevet (pl.: valami.tlink.hu) biztosít részedre. Ezen túlmenően az oldaladon 3 vagy 6 banner helyet(hely a linkdobozos, vagy képes leírás amit értékesíthetsz). A bejelentkezéshez szükséges adatokat email-ben küldjük el részedre, ezért kérünk, hogy olyan email címet adj meg, ami valós és gyakran látogatod. Talán célszerű akár külön erre a célra létrehoznod egy email fiókot, mert minden eseményről, linkajánlásokról, főszerkesztői üzenetekről, észrevételekről, stb. erre az email címre kapod meg az üzeneteket.

Nézd át a www.titanlap.hu/katalogus oldalon a betűrendi tematikus katalógusunkat, és válogass a már létrehozott, de még szerkesztőre váró oldalak között. Ha még nem létezik az adott pl.valami.tlink.hu oldal, akkor akár a katalógusban, akár a szerkesztői felület üzenőjén keresztül jelezheted a főszerkesztő felé. Olvasd át figyelmesen szabályzatunkat és ha azzal egyetértesz, azaz elfogadod, töltsd ki az igénylésedhez szükséges adatlapot.

Kötelezettségek, elvárások a tlink.hu oldal szerkesztőjével szemben

 1. Hetente legalább 1x be kell lépned az adminisztrációs felületedre, hogy elvégezd teendőidet (linkajánlások elbírálása, hibajelentések ellenőrzése, kérdések megválaszolása.
 2. Elfogadod a titanlapok.hu oldal szerkesztési irányelveit, és szabályzatait.
 3. Kedvesen, kulturáltan válaszolsz minden beérkező kérdésre, kérésre, észrevételre.
 4. Elfogadod, hogy szerkesztett oldalad tartalmával és minőségével felelősséggel tartozol a titanlap.hu –tlink.hu felé.
 5. Folyamatosan ellenőrizned kell az oldaladon elhelyezett linkeket (ne legyen halott link), illetve tartalmilag beleillenek-e a tlink.hu oldalad választott témakörébe.
 6. Oldaladon minimum 100 minőségi és csak releváns tartalommal bíró linket helyezel el, oszlopként minimum 4 boxban.
 7. Az oldaladon elhelyezett weboldalak tulajdonosait (a linkajánlót) értesíted, hogy elhelyezted őket a weboldalon, illetve a kihelyezett linkek bármikor lekerülhetnek az oldalról, vagy azok átkerülhetnek másik linkdobozba.
 8. Ajánlott linket, mint aloldalszerkesztő nem utasíthatod el, továbbítod a főszerkesztőnek és köteles vagy minden esetben az elutasítás okát (te miért utasítanád el) röviden megindokolni. A fő szerkesztő joga a belinkelés elutasítása.
 9. A linkeket különféle - semleges - szempontok szerint sorba rendezheted oldaladon (pl abc rendbe, megyénként...), azok rendezése azonban nem történhet anyagi haszonszerzés céljából, illetve a linkdobozban található további linkek kárára.
 10. Az oldalad rejtett, illetve közvetett reklámot nem tartalmazhat. Reklámot kihelyezni a főszerkesztő fogja, de te - jutalékért - segíthetsz a közvetítésben, felhajtásban. A tlink.hu szerkesztőjeként nem kérhetsz pénzt vagy egyéb ellenszolgáltatásokat, előnyöket egy vagy akár több link kihelyezéséért, egy külön létrehozott blokkért.
 11. Az oldalon elhelyezett linkek valós tartalomra kell, hogy mutassanak, vagyis nem linkelhetőek be közvetlenül reklámok, burkolt reklámok.
 12. A szerkesztett oldaladon az összes linkdobozt együttvéve nem szerepelhet egy domain névre való utalást 3-nál többször, hiába mutat az ajánlott link az adott domain név más-más aloldalaira, kivéve ha az aloldalam más szervezethez, személyhez, vagy céghez tartoznak.
 13. A linkek neve legyen célravezető és lehetőség szerint ne túl hosszú. Célszerű és érdemes rövidebb leírást készíteni, amely egyértelműen azonosítha a belinkelt oldalt.
 14. A szerkesztett oldaladon TILOS elhelyezned káros tartalmú linkeket, szkripteket. Amennyiben mégis elhelyeznél ilyen jellegű tartalmakat, az NCB Group Kft (tlink.hu) a szerkesztési jogodat bármikor visszavonhatja részlegesen, illetve véglegesen is.
 15. Neked, mint szerkesztőnek 1 hét áll rendelkezésedre egy linkajánlás elbírálására. Ha hosszabb nem tudod személyesen ellátni ezeket a feladatokat, akkor vedd igénybe harmadik fél (főszerkesztő, másik szerkesztő) segítségét, hogy a feladatok ellátása maradéktalan és folyamatos legyen.

A szabályzat elfogadásával jelentkezés:

Igényelt azonosító: * ezzel tudsz majd belépni
Jelentkező neve: * valódi neved
Jelentkező email címe: * ide megy az aktiváló mail
Jelentkező mobil száma: +36 - - * csak számjegyek
Ellenőrző kód:
Ellenőrzőkód
A szerkesztési feltételeket,
alapelveket, szabályokat
és a jövedelmezőséget

valamint az adatkezelési és adatvédelmi
nyilatkozatot
:
Elolvastam, megértettem és elfogadom!

Lépések:

 1. Űrlap kitöltése
 2. Visszaigazolás
 3. Belépés
 4. Téma igénylése
 5. Téma építése

Betűrend

Mutasd meg...
Kezdőlap
0-9 A B C
D E F G H
I J K L M
N O P Q R
S T U V W
X Y Z mind

Téma ajánló

Szerintem hiányzik még a téma a választékból!


Adatkezelési és Adatvédelmi nyilatkozat | Link ajánlása | Szerkesztői szabályzatok | Szerkesztőnek jelentkezés | Reklámfelület értékesítés | Üzenet a szerkesztőknek | Online Biztosításkötés

© 2010 Titánlap.hu